Garantie si retur produse

Produsele sunt vandute cu factura.

In cazul in care doriti sa returnati marfa, trebuie sa ne anuntati printr-un simplu mesaj si sa primiti confirmarea noastra. Conform legislatiei din Romania puteti sa returnati produsele cumparate de pe siteul in termen de 10 zile calendaristice de la cumpararea lor; legislatia se aplica doar persoanelor fizice. In cazul in care returnati un produs, cheltuielile de rambursare vor fi suportate de catre Dvs., iar rambursarea contravalorii produselor se va face in maxim 15 zile calendaristice.
PRODUSUL RETURNAT:

  • NU trebuie sa fie deteriorat
  • NU trebuie sa fi fost montat si demontat(rupt plasticul cu care a fost sigilat produsul)
  • NU trebuie sa contima urme de utilizare
  • trebuie sa fie returnat in ambalajul original (nedeteriorat) cu toate accesoriile si etichetele intacte
  • trebuie sa aiba asupra sa toate documentele insotitoare cu care a fost expediat (afctura, garantie, manual instructiuni, etc.)

Daca produsul returnat este deteriorat, are semne de utilizare si nu poate vandut ca produs nou ne rezervam dreptul de a refuza primirea produsului sau de a percepe o taxa de 30% din pretul produsului din momentul cumpararii.
Daca produsul comandat nu corespunde cu cel comandat de dvs. (culoare), costul de retur sau de schimbare al produsului este suportat in intregime de noi ().
Magayin de haine Onine - Livrare Gratuita